recenze

Chaos Defender

Chaos Defender

Invazí už tady byla spousta. Jednou nás ohrožovali vetřelci z jiné planety, jindy třeba „naši“ lidé. Dnes nás však ohrožuje lidský výkvět technologie – nanoboti. Malé mechanické potvůrky, které se svým vzhledem podobají různým druhům hmyzu. Pokud nebudete schopni je vyhubit, je nejvyšší čas rozloučit se s veškerou technikou, PC nevyjímaje.
Máme zde další hru, jenž nám svým zpracováním bude nemálo připomínat dnes již klasiku na poli počítačových her, Space Invaders. Její princip je také naprosto stejný. Nad vaší hlavou bude rychlostí blesku prolétávat hejno splašených nanobotů, kteří se s porážkou v žádném případě nehodlají smířit. Proto vám cestu k vítězství budou velice trpce znepříjemňovat.

Tito mikroskopičtí robůtci nejsou vůbec bezbranní. Neustále na vás vysílají elektronické výboje o neuvěřitelné síle. Jedna taková střela vám tedy úplně s přehledem zlikviduje dělo, se kterým se je celou dobu snažíte zničit. Musíte na ně tedy vyzrát jistou dávkou přesnosti, rychlosti a obří dávkou pozornosti. Jen tak se dokážete jejich střelám vyhnout a zároveň je zasáhnout pulzním kanónem. Jakmile se vám to podaří, čeká vás další a další level. S rostoucím levelem samozřejmě roste i rychlost nanobotů, proto nepočítejte s tím, že se hned probojujete bůh ví kam.

Vizuálně je hra velice pěkně zpracovaná. Modely robotů jsou precizně nakresleny a ani prostředí ve kterém bojujete není vůbec špatné. Zvuk už je ale trošku horší, žádná pořádná hudba, spíše jen vybuchující nanoboti a zvuky výstřelů. To by vás ale nemělo odradit od zahrání téhle gamesy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Chaos Defender Chaos Defender Chaos Defender

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce