recenze

Chacal 3D

Chacal 3D

Co si představíte, když se řekne Doom? Tato hra je natolik kultovní, že nevěřím, že by ji někdo z vás nehrál. Možná ji dokonce ještě nyní máte na harddisku a ve volných chvílích se opět ponoříte do světa plného krve, Impů, prasat, sudů s kyselinou a motorových pil:-). Tento návrat si můžete osvěžit hrou Chacal 3D. Ale...
Ale ale...Chacal 3D je hra pro dva hráče na jednom počítači. Je jasné, že v takovém případě připadá v možnost v podstatě jen volba splitscreenu, což je i volba Chacalu. Myslím si, že možnost takto si zahrát na jednom počítači, zvláště pokud se vám nechce platit za nějaké připojení nenasytnému Telecomu nebo nemáte možnost nějakého LANového propojení, je celkem dobrá, ba výborná. Ovšem tato možnost je nám zase nabízena mnohem lépe provedeným hrám - a to říkám ve vší úctě k legendě 3D akce - samozřejmě, že zub času se na jejím zpracování podepsal. Tím lepším zpracováním však zdaleka nemyslím jen grafiku, ale třeba také velikost hrací plochy, která je u tohoto druhu her dost zásadní. Jenže je rovněž jasné, že pokud je hra určena jen pro dva hráče, tak mapa nebude nijak rozlehlá.

Ono si totiž lze jen dost ztěžka představit, že by nás bavilo bůhví jak dlouho běhat zběsile po mapě a hledat soupeře, který by ovšem dělal totéž co my, takže by se pravděpodobnost střetu snižovala. Co se tak kolem a kolem týče vlastní hry - prostě, dva účastníci jsou málo, co si budeme povídat. Hra nikdy asi (snad) nebude příliš dlouhá, protože jakmile se najdete, už jde jen o honičku a přestřelku- a tím celý zapas končí. Mnohem lepší by bylo, kdyby se ve hře objevil ještě nějaký protivník počítačový, myslím si.Nyní si zřejmě mohu odpustit jakékoli komentáře ohledně grafiky, protože Doom hrál každý, tak zřejmě také každý ví, co může čekat. Stejně tak zvuky, které jsou s kalsickým doomem totožné. A nyní vám položím kardinální otázku- chcete se ponořit do starých časů? Pokud ano, neváhejte a stahujte! Jinak raději zkuste něco jiného.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

40 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce