recenze

Cavelon

Cavelon

Je to známý úkaz. Když je představitelka něžného pohlaví v nesnázích, chrabrý muž se chopí meče, dýky, klíčů od auta nebo peněženky a svižnou chůzí se vydá oné ženštině pomoci. Známe z filmů, pohádek, dokonce i z běžného života.
V dnešní hře je mladá žena, nejspíše šlechtického původu, uvězněna v nebezpečném hradě.

V pozici rytíře vstupujte nyní do tajemných chodeb, které rozhodně nejsou určeny k prohlídkám turistů. Při proplétání se bludištěm, které vidíte celé, máte za úkol sesbírat všechny díly rozbité brány. Ty jsou ovšem hlídány mnoha rytíři sloužícími zlu, a tak není divu, že po vás neustále střílí. A byť jim oplácíte stejnou mincí, zásahem je nezničíte, ale pouze přesunete na jiné místo ne moc vzdálené od původního. I tak vám to ovšem usnadní cestu a navíc při určitém počtu zásahů nepřítele osvobodíte meč, jehož sebrání znamená velkou porci bodů. Jestliže ukořistíte všechny kusy brány, postupujete vzhůru dále a blíže ke své, snad, vyvolené.

Trochu mi vadilo zpracování, při němž sice vidíte všechno kolem, ale je to takové titěrné a malé. Nicméně překonat se to dá a tudíž i hrát. Koneckonců vyzkoušejte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Cavelon Cavelon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce