recenze

Cathode Raygun

Cathode Raygun

Pokud patříte k té skupině lidí, kteří rádi střílejí do všeho živého i neživého, zbystřete zrak. Servírujeme vám totiž zhruba stopadesátou střílečku z futuristického prostředí, tentokrát v lehce nadprůměrném hávu. Což ale neznamená, že nemá ambice zabavit vás.
Cathode Raygun je především hrou, která nedávno soutěžila v jedné méně známé soutěži, nesoucí se ve stylu "udělej co nejdůstojnější remejk klasické future-střílečky", přičemž se umístila někde uprostřed poměrně našlapaného pole. A umístila se tak zcela poprávu. Je vidět, že Cathode Raygun by tak ráda něčím byla, přitom ale neobsahuje snad nic, čím by udělala onu pověstnou díru do světa. Nabízí sice pár zajímavých herních prvků, solidní hratelnost i poměrně ucházející grafiku (ve zmiňovaném poli ale přesto pouze průměrnou, navíc dojem částečně sráží opravdu, ale OPRAVDU nepovedená zvuková kulisa), ale celkový dojem je syrový, nemastný, neslaný a po dohrání budete mít s největší pravděpodobností naprosto neutrální pocity.

Co ještě dodat...? Snad příště. Pokud do toho šla dvojice autorů s cílem udělat obstojný, ale na druhou stranu naprosto tuctový zážitek s klasickým horizontálním scrollováním, dá se říci, že své mety dosáhli. Při jakýchkoli vyšších cílech lze ovšem výsledek označit za velmi kostrbatý, a proto sáhněte raději po něčem ve stylu Necrospace 2, nebo rovnou po vynikajícím, ba skutečně famózním, v pořádí už třetím zpracování Lethal Judgementu... Každopádně přeji příjemný zážitek, ať už se rozhodnete pro cokoli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Cathode Raygun Cathode Raygun Cathode Raygun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce