recenze

Castlevania: The Dark Century

Castlevania: The Dark Century

Prohlídky zámků a hradů bývají jednou z mnoha aktivit jak tuzemských obyvatel, tak zahraničních turistů, kteří touží po poznávání tajemné historie a osudech panovníků. Ovšem to, co zažijete v hradu Castlevania, by osobně nechtěl zažít snad nikdo, komu záleží na jeho vlastním zdraví.
Hlavní hrdina do tohoto hradu rozhodně nepřišel obdivovat historické skříně anebo stolky, ale rozdat si to z očí do očí s hordou nepřátel.

K tomu, abyste to nandali všem zombíkům svévolně vylézajícím ze země, kostrám, netopýrkům a dalším obyvatelům této stavby, již vás neustále obtěžují a nenechají vás ani na vteřinku vydechnout, máte k dispozici pouhopouhý bič. Při postupování úrovněmi můžete v rozbitých svícnech a nepřátelích nacházet srdce a různé zbraně jako jsou bomby nebo nože. Ty vám dokážou život poněkud ulehčit, ale jejich počet je omezen. Při prolézání hradem se dají objevit i tajné chodby a místa, do nichž s trochou nepozornosti vesele skočíte a tím přijdete o svůj drahocenný život. Hra nepatří k nejjednodušším, a tak je dobré si zapamatovat kódy, abyste nemuseli začínat stále znova.

Ten, kdo se rád ohání bičem a hry s touto tématikou mu nejsou cizí, neměl by vůbec váhat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

martin | 02.08.07 v 17:48

tu to maš


galerie

Castlevania: The Dark Century Castlevania: The Dark Century

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce