recenze

Carious Weltling 2

Carious Weltling 2

Vylíhlo se ptačí mládě, jež to na světě opravdu nebude mít jednoduché. Útočí na něj totiž spousta roztodivných nepřátel. Děťátko je ale statečné a vy mu určitě s chutí pomůžete. Musíme si přeci pomáhat!
Carious Weltling 2 je na první pohled vskutku zajímavým titulem. Nabízí hned tři herní módy – příběhový, klasický na body a survival, kde jde o to přežít co nejdéle. Při samotném hraní ovládáte zmiňované ptačí mládě. Převážně z nebe na něj padá všelijaký bordel, ale také potrava. Pokud chcete zakročit a mládě tak ochránit, stačí pomocí myši a kláves (A,D) nasměrovat jeho krk tak, aby mohlo vystřelit krev. Vedle malého chuchvalce lze delším přidržením myši vypustit dokonce celý proud, jenž zničí vše, co mu stojí v cestě. Malý opeřenec krve nemá zrovna hodně, jak ukazuje pravý ukazatel. Jakmile všechnu vypotřebuje, umře. Krev lze doplnit snědením některých pochoutek, které padají z nebe. Na to ale již jistě přijdete sami.

Ovládání je skutečně pohodové, společně s občas veselými pohyby ptáčete pobaví. Tvůrci se vyžili v krvi a morbiditě. Občasné kusy těl létající po obrazovce nejsou ničím výjimečným. Na grafický styl laděný do prehistorického tónu se kouká pěkně. Navíc hudba skvěle navozuje dobovou atmosféru. Carious Weltling 2 je tak příjemným titulem na odreagování. Nečekejte hru na dlouhou dobu, ale pro zábavu na kratší volné chvíle je postaráno.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

JežeQ

JežeQ | 17.02.15 v 18:23

kaktus !!!


galerie

Carious Weltling 2 Carious Weltling 2 Carious Weltling 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce