recenze

Captain 'S'

Captain 'S'

Mnozí z vás tyto příběhy znají. Mladého studenta pošimrá kusadly malý radioaktivní pavouk a stane se z něj o něco větší pavouk. Na malé želvičky se vylije zelená břečka a jsou z nich ninjové ládující se pizzou. Dnešní hrdina zase spořádal radioaktivní uzeniny. Tak zkuste hádat, co se s ním asi stalo. Přivítejte Kapitána Klobásku.
Tak to vypadá, že univerzální návod na to jak se stát superhrdinou, vězí v radioaktivitě.

Pravdou je, že Mariano Lopez je korpulentnější postavy a na jeho špinavém tričku by ani to nejblyštivější logo nebylo vidět. Nicméně sami zjistíte, jak to doopravdy je. Při procházení městem skrz jednotlivé obrazovky vám přijdou pod ruku četné zástupy nepřátel. Pravým hákem je pošlete…tam kam patří. Pozor si musíte dávat také na útoky ze vzduchu. Padající květináče a roj včel vám na síle tlouštíka nepřidá. Co vás naopak postaví na nohy, ač to může znít paradoxně, je pěkná, tlustá a tučná klobáska. S její pomocí se změníte v superhrdinu a překážky, které vám stojí v cestě, doslova odfouknete z cesty. Prostředí je docela vtipné a na spoustu míst můžete vyskočit a překonat tak určité nesnáze. Celé to zní jednoduše, ale není. Stačí jeden zásah květináčem do hlavy a opakujete poslední nepřekonanou obrazovku.

Celkově se jedná o povedený výlet do retro her, s kterými vždy bylo hodně zábavy. Rozhodně si hru tuto gamesku zahrajte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Captain 'S' Captain 'S' Captain 'S'

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce