recenze

Canyon Run

Canyon Run

Což takhle nasednout do pořádného stroje, lépe řečeno do rakety, a napálit si to dvoustovkou kaňonem? Pokud vás tahle představa láká, není pro vás nic jednoduššího, než sáhnout po dnešním titulu Canyon Racer, který připomíná honičky typu Star Wars.
Vesmírná plavidla jsou dobrým námětem na hru. Dají se zpracovat jako hry, ve kterých se hraje na zručnost a šikovnost, ve kterých plavidla mezi sebou bojují, nebo taky jako závody těchto strojů.

Canyon Run se rozhodl pro tu poslední možnost a své vesmírné stroje zasadil do kaňonu, kterým se se svým plavidlem budete za okamžik řítit.Vezměme to ale pěkně popořádku. Nejdříve je totiž třeba vybrat si jeden z nabízených strojů. Každý má odlišné vlastnosti. Některý je sice ďábel a vytáhne rychlost blížící se třísetmílové hranici, ale v té rychlosti už letí jen rovně a o nějakém zatáčení nemůže být ani řeč. Jiný zas zatáčí skvěle, taky dosahuje velmi vysokých rychlostí, ale jeho výkon přesto není takový a proto má nízkou akceleraci. Volba je ale na vás. Pak si musíte vybrat trať. Těch je celkem pět, ale musíte si je vydobýt vyhranými závody. A pak už se můžete odebrat na startovní "čáru" a......sešlápnout plyn až k podlaze, zažehnout trysky a vyrazit mezi stěnami úzkého kaňonu kamsi dopředu, vyhýbaje se stromům a vybíraje nepřehledné zatáčky v závratných rychlostech. Ovládání se povedlo. Klávesami [A] a [Z] ovládáte výkon motorů, kurzorovými klávesami pak natáčíte svou loď do všech směrů.

Co se týče grafického provedení, nezbývá než konstatovat dobrou kvalitu 3D provedení a odkázat vás na screenshoty.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Canyon Run Canyon Run Canyon Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce