recenze

Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D

Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D

Zajímavá 2D hra inspirovaná střílečkou Call of Duty. Jednoduché grafické zpracování přebíjí svižná akce, hratelnost a střídání střelby s přepravováním vaší osoby několika vojenskými dopravními prostředky, respektive kombinace obojího. Tak vzhůru do boje a splňte vaši misi.
Jedno je jisté už teď. Svou rychlostí a spádem vás hra dokáže velmi snadno pohltit.

U akčních her se dá očekávat především spousta střílení. A pokud se jedná o titul z vojenského prostřední, je náplň vašeho snažení asi naprosto jasná. Ovládáte jednoho jediného vojáčka, který se zbraní v ruce kosí všechno a všechny, kteří mu stojí v cestě. Až si proklestíte cestu skrze lehkou početní přesilu nepřátelských vojáků, vstupujete do řidičské pasáže a budete ovládat některý z armádních strojů. Helikoptéra, džíp, sněžní skútr, všechno je příjemným zpestřením a skloubit to navíc s palbou není zas až tak jednoduché. I díky tomuto častému opakování, které plyne z tempa a určitému nezvyku ovládání při jezdeckých pasážích, se hra o něco prodlouží. Jinak mám totiž strach, že vám na delší dobu nevydrží.

Avšak je to velmi zajímavý počin, který rozhodně musíte vyzkoušet. Několik dopravních prostředků, několik zbraní a mně se navíc i líbila třesoucí se obrazovka v okamžiku zběsilé palby. Já se hezky bavil. A co vy?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D Call of Duty - Modern Warfare 2: Remake 2D