recenze

Call of Booty

Call of Booty

FPS ve vodách freewaru mnoho neplave. Ovšem jsou-li, vždy se o nich dlouze mluví. Strhávají se diskuze na téma „zprasené ovládání“ či třeba „báječná grafika“. V případě Call of Booty se asi hlavním tématem stane právě grafika.
O každé dobré hře v redakci vedeme dlouhé spory. Zaslouží si hra devadesát procent? Co když jsme přehlédli nějakou chybu, nebo jí třeba věnovali málo času a ona není tak dobrá, jak se tváří? Tentokrát mě podobné otázky nebudou trápit. Kdybych se měl někdy za vysoké hodnocení hádat, tak klidně kvůli Call of Booty!

Kde začít? Je to jedno, protože budeme vlastně jen chválit. Na první pohled vás ale upoutá překrásná grafika, takže volba logicky padá právě na ni. Nebál bych se srovnání třeba i se slabší komerční hrou – Call of Booty vypadá na freewarové poměry nesmírně dobře. Celý herní svět je proveden kompletně v 3D, modely postav vypadají báječně a přehlédnout se nedá ani povedený interface. I co do herní náplně by se Call of Booty mohla měřit s konkurencí z řad placených her. Jde totiž o klasickou FPS. Máte tedy na výběr z řady zbraní a vozidel, proti vám se ženou nepřátelé, kteří vykazují známky inteligence a celé to dává dohromady nadmíru zábavný celek. Ostatně nepřátelé, to je kapitola sama pro sebe. Nepostaví se proti vám nikdo menší než ninjové. Hbití, malí, těžce zasažitelní... pro hru jak stvoření.

Vy ovšem také nejste kdovíjak obyčejný člověk. V roli hlavního hrdiny se z vás stane neohrožený pirát. Zapomeňte však na vůni kořalky a lebku s překříženými hnáty. Kdepak! Call of Booty prezentuje příběh piráta moderního. Lodě tak střídají auta, vrhání nožů se svrhává rovnou ve střílení. I proto zamrzí, že se autorům nepovedlo ze zajímavě nastíněného příběhu vytěžit více. Po pár (desítkách) minut hra skončí a vám po ní nezbude ani památky. Proto jsme se při hodnocení raději drželi při zemi. Ale nevím, nevím jak by to dopadlo, kdyby autoři nelenili a dobu potřebnou ke zdolání hry protáhli!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

GOOD | 24.01.06 v 20:24

Tak Tahle hra je vážně super.
Hlavně její grafika.
PROSTĚ BOMBA.

Nejlepší freeware tady na tomto serveru

Kartago | 11.01.06 v 14:49

:-))))))

hiei | 09.01.06 v 21:52

totalne super hra!


galerie

Call of Booty Call of Booty Call of Booty

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce