recenze

C-Dogs

C-Dogs

Co jsou zač? Pššššt.. Jsou tajní agenti, nedávají žádné informace. Zabíjení? No comment. Akční hrdinové? Každopádně. Ďábelská pařbička ďábelské hratelnosti!
Dlouho jsme hledal hru, malou akční arkádu, kde by nešlo jen o střílení slepic, popřípadě jiných stvoření. Chtěl jsem akci. Nebezpečí jako v Dukevi a pocit napětí z toho, co mě čeká za dalším rohem. Už jsem skoro přestával doufat, že lze něco takového vměstnat do megové hry, leč… Nakonec mé snažení přineslo ovoce - objevil jsem C-Dogs.

Ve hře se vžijete do role tajného agenta (nemohu vyzradit jméno) a s přiděleným úkolem se pustíte do přímo ďábelské akce. Samozřejmě, jako správný agent si ještě musíte vybrat zbraně ze skladu. Ten je perfektně zásoben od nože, přes klasiku v podobě dvouhlavňových medvědic až po plamenomety. Po rozumném zvolení arzenálů, který se liší úkol od úkolu (chce to trochu přemýšlet – jestliže máte zabít dvacet teroristů je nesmysl vzít si nůž a jeden granát) si vyberete z několika možných převlečení, necháte si narůst pořádnej plnovous (popřípadě oholit těch pár vlasů) a se změněným jménem se ocitnete v cizím terénu odkázáni jen na sebe (a slušnou dávku nábojů). Hra je viděna shora pod mírným úhlem. To pouze část prostoru kolem vašeho agenta. Zbytek je v neproniknutelné tmě, což přidává na napětí a nevědomí kolik dalších protivníků se v šeru schovává vás nenechá ani chvíli chladnými. Jenže to není stále vše.

C-Dogs překvapují na všech liniích. Další skvělou inovací hry je možnost multiplayeru na jednom počítači. Můžete si to rozdat ve srmtící akci s kamarádem, nebo hrát jednu z šesti misí. V každém případě vám zaručuji, že se pobavíte..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Triple T | 04.10.05 v 20:36

afaik tohle je pokracovatel puvodnich Cyberdogs. jinak skoda, ze C-Dogs nemaji okolo sebe afaik zadnou komunitu, jinak by to byla naprosto roxorni zalezitost (kdyby se na ni pracovalo).

zukmgh | 10.12.02 v 09:50

PAIK | 06.12.02 v 15:18

Doufám, že to budou ty Cyberdogy, který jsem kdysi hrával - ty byly super


galerie