recenze

Byteria Heroes

Byteria Heroes

Je to klasická plošinovka, není to klasická plošinovka? Dnes tu máme graficky povedenou hru, která - ač se tváří jako pouhá skákačka – nabízí mnohem více. Už jenom fakt, že v pozadí stojí vcelku propracovaný příběh, něco napovídá.
Mladík jménem David a slečna jménem Marina jsou počítačoví fandové. Paří hry, stahují mp3 a filmy z internetu a rozhodně nedělají nepravosti věku pubertálnímu obvyklé. Jinými slovy jsou hraví, nenároční a asexuální.

Jednoho podzimního dne se jejich computer zbláznil a oba nasál do svých útrob, odkud byli dosud neobjasněným způsobem přeneseni do země s názvem Byteria. Cestou potkali malého Martyho, takže jako správná euro-trojka (záměrně neříkám švédská…) se vydali zjistit, co se to vlastně s nimi stalo. A zjištění to nebylo rozhodně radostné. Z jejich domácího prostředí je vytrhl zlý dobyvatel světů Scrapper. No, takže jim nezbývá nic jiného, než spojit síly, zničit Scrappera a navíc ještě najít cestu domů. Příběh jako víno, co říkáte? V roli jednoho z hrdinů si zvolíme obtížnost hraní a vzhůru do prvního ze 32 propracovaných levelů, ve kterých na nás čeká hromada nepřátel a pastí. Logickým úkolem je tyto levely proskotačit bez ztráty kytičky a na závěr pobít Scrappera.

Zdá se to jednoduché? Zdá se to infantilní? Ne, ne, přátelé. Je to hratelné, graficky hezké, mnohaúrovňové a přičteme-li propracovaný tutoriál, pak tu máme hru, která stojí jistě za vaši pozornost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Patrik lisa | 13.12.05 v 18:37

moc si chci zahrat


galerie

Byteria Heroes Byteria Heroes Byteria Heroes Byteria Heroes Byteria Heroes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce