recenze

Burn the Trash

Burn the Trash

Kam s ním? Je docela možné, že tuto nerudovskou otázku si při hraní této hry sami položíte. Proč? Protože takové množství odpadu vám bude za chvíli přerůstat přes hlavu. Abyste se však do této prekérní situace nedostali, musíte bojovat. A jak lépe soupeřit s haldou papírových krabic, než pomocí ohně?
Ať už jste více či méně vysazeni na tento mocný element, nezapomínejte na jedno. Všeho s mírou.

Ocitáte se na jakési vesmírné skládce, kde se kromě vás, jakožto malého pohyblivého objektu, pohybují, a především na vás útočí, kupy smetí. Samozřejmě je musíte zlikvidovat a protože papír velmi hezky hoří, místo laseru váš arzenál zbraní tvoří výhradně do dáli šlehající oheň. Ten společně kupříkladu s vodou nebo doutnáním může zabránit vašemu brzkému skonání. Pokud ovšem budete plápolat příliš dlouho, nejenom že zapálíte vše kolem včetně sebe, ale také sotva uvidíte nepřátelské střely na vás v hojném počtu směřující.

Pakliže máte rádi zběsilé střílečky, tuto hru byste rozhodně měli zkusit. Jenom nesmíte být zaskočeni faktem, že místo vesmírných skřetů se k vám blíží lepenkové krabice a masivní děla z kartónů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Burn the Trash Burn the Trash Burn the Trash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce