recenze

Bubble Blaster

Bubble Blaster

Představte si Worms. A teď místo červů dosaďte bubliny, parádní hratelnost vydělte dvěma, svižné a přehledné ovládání vyměňte za hororovou nepřehlednost a dostanete Bubble Blaster. Ne nebojte se, tak hrozné to nebude.
Přesně takový pocit, jaký jsem popsal v perexu, jsem měl, když jsem spustil Bubble Blaster poprvé. Naštěstí BB oplývá jednou vlastností, a to že čím více pronikáte do nitra hry a ignorujete občasné mušky, začne vás bavit a strávíte s ní velkou spoustu času.

O co vlastně jde? Přirovnání ke slavným červům jsem nevybral náhodou. Na ostrůvcích, obehnaných hlubokou smrtící vodou, se zjevují dva týmy bublin (což mimochodem znamená, že hra podporuje multiplayer), které mají jediný prostý úkol – vyhrát. Destrukce soupeře probíhá jednoduše. Váš svěřenec umí střílet vybuchující koule, ale aby to nebylo jednoduché, tak projektily nelítají přímo ale balistickou křivkou, což má několik výhod ale i nevýhod. Můžete střílet za kopce , aniž byste byli sami v ohrožení. Nevýhodou je fakt, že musíte nastavovat pod jakým úhlem budete střílet a sílu, s jakou bude koule vystřelena. Chce to trochu cviku, kór když ovládání není zrovna jednoduché a rozhodně si na něj jen tak nezvyknete.

Grafika hry by šla nejlépe označit slovem „strohá“. Sice má hra i třetí rozměr, to ale nezaručuje, že objekty nebudou kostrbaté a celkově chudé jako je tomu v Bubble Blaster. Zvuků taky není mnoho, na druhou stranu jim zase nejde nic vytknout. Shrnuto podtrženo, nemáme tady nic než trochu světlejší šedavý průměr, a pokud jste povaha dávající na první dojem, určitě tuto hru po pár vteřinách vypnete. Ostatní by se ovšem mohli překvapivě dobře bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Bubble Blaster Bubble Blaster

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce