recenze

Bubba in Turd Dimension

Bubba in Turd Dimension

Kdo si vzpomíná na příhody renderovaného panáčka Bubby a ty se mu líbily, ten jistě sáhne rukou svou po jeho prequelu. Prohánějíce se v lesích hledáme předmět, který je tak důležitý, že bez něj nelze žít. Co je to, co to vlastně hledáme?
Nebudu vás dlouho napínat – jak jsem již v perexu naznačil, dění hry se točí okolo ztraceného magického předmětu, po kterém náš renderovaný hrdina pátrá. Ano, Bubba musí získat zpět svůj magický záchod, který se potuluje ztracen kdesi ve velmi živoucích lesích.

Oproti druhému dílu je první díl s názvem Bubba in Turd Dimension vcelku zábavný a na chvíli nás určitě rozptýlí. Nebude to ani tak příběhem, ani tak grafikou, ale spíše postupným hloubkovým ponorem do hry. Jak jsem postupoval stále hlouběji a hlouběji do neznámých končin a snažil jsem se odvracet útoky pařezů, zvířat a jiné havěti, tak stále více jsem měl chuť dostat se dál a zjistit, kde ten zpropadený hajzlík vlastně je. Nicméně musím chlapsky otevřeně přiznat, že se mi to zjistit nepodařilo, protože hra je docela obtížná a je také z těch rozsáhlejších. Zvukové efekty nejsou vyloženě špatné a taková ta pseudo-3D grafika také vyloženě čočky nevyráží z očí.

Závěr? Nu vot, továrišči. Osobně bych řekl, že tento první díl je lepší a nápaditější, než jeho pokračování. Minimálně v motivaci hru hrát. V každém případě se ale nejedná o zázrak.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Bubba in Turd Dimension Bubba in Turd Dimension Bubba in Turd Dimension Bubba in Turd Dimension Bubba in Turd Dimension

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce