recenze

Bubba Goes #2

Bubba Goes #2

Nový druh pavoukovce zvaný prdivý se ujímá svého nelehkého úkolu, tedy získání zlatých amuletů a záchrany spřátelených příšerek. Kdo chce odlehčit intelektu, nechť nastraží smysly.
Když jsem si nainstaloval druhý díl hry Bubba goes 2 (bohužel jsem nikdy předtím neuzřel díl první, a ba i na internetu je to věc vcelku nedostupná), pak jsem chutě očekával věcí příštích. No a po zahrání Bubby jsem byl plný rozporuplných dojmů…

Tedy k vlastní recenzi - jedná se o průměrnou freewarovku, ve které hlavní hrdina pavouk (s lidskou hlavou) prochází jednotlivé světy, snaží se posbírat zlaté dolárky a osvobodit jakési spřátelené příšerky. Pohrání s Bubbou rozhodně není k zahození, zvláště pak mne dostal zvuk, který pavoukovec vydává při „výstřelu“. Současně však je ovládání hrdiny při výstřelu velmi nezvyklé, neboť střílíme proti směru, kterým se pohybujeme, a obecně vzato - hratelnost po chvíli celkem „onudí“.

Musím se Vám svěřit, že jsem měl od počátku hraní takový prapodivný pocit. Prapodivný pocit z tohoto typu her, který mne mnohokrát v minulosti pronásledoval jako noční můra zvláště u komerčních produktů. Jakožto „starý pes“ herní oblasti jsem se mnohokrát cítil firmami podveden fíglem zvaným totálně renderovaná pseudo-3d grafika, neboť se pod dokonalými a zároveň chladnými rádoby profesionálně provedenými screeny skrýval nedostatek kreativity autorů. Vzhledem k tomu, že se tento kousek honosí nálepkou freeware, buďme protentokrát k autorům shovívaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Bubba Goes #2 Bubba Goes #2 Bubba Goes #2 Bubba Goes #2 Bubba Goes #2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce