recenze

Brainless

Brainless

Jednou rukou se drží helikoptéry, druhou rukou svírá zbraň, kterou pálí do boku létající mašiny. Může to být pravda? Několik desítek metrů nad městěm? V Brainless ano! Zlikvidujme spolu pár škůdců!
Předem je nutné říci, že Brainless bohužel není dodělaný. Hra, kterou si od nás můžete stáhnout však obsahuje jeden kompletní celý level, který zahrnuje několik menších úrovní a spoustu skvělé zábavy. Proč vydáváme nedokončenou verzi? Protože se mi zdá tato akční arkáda velmi dobrá a je velká škoda, že se její vývoj, jak se zdá, zastavil. Přestože je nedodělaná, je naprosto hratelná a zábavná. Byla by škoda, kdyby nikdy nespatřila světlo světa. Pokud někdy kompletní verze vyjde, informujeme vás. Pokud však ne, užijete si alespoň tu jednu dlouhou lokaci.

Brainless. V překladu „bez mozku“. Co asi může být téma takto nazvané pařby? :o). Ovládáte svalnatou postavičku a snažíte se zabít všechny velké lumpy světa. Občas se však nevyhnete krvavé lázni ani na ulici. Hned po příjezdu do města se vám podaří smykem sejmout pár chlápků se zbraněmi. Jen o vlásek nesrazíte kočičku a jde se do akce. K dispozici máte hromady zbraní. Jmenuji brokovnici, granáty, rychlopalné zbraně, bazuky, kulomety, vrhač hřebíků... Je toho hodně. A kdože vám to vlastně bude stát v cestě? Hordy agentů a vojáků! Vojáci se skrývají v kulometných hnízdech za pískovými valy. Někteří na vás budou útočit ze vzduchu buď na jet-packu nebo z helikoptéry. Každopádně jde o velmi brutální hru, potoky krve jsou naprostou samozřejmostí. Velmi mi v brutalitě a vůbec stylem připomíná velmi dobrou Urban: The cyborg project.

Prostředí se různí. Začínáte ve městě na ulici, postupně se probojováváte skrz budovu, přes několik pater starého domu, až do kanceláře šíleného bosse. Likvidace finálního šéfa bude dlouhá a zběsilá. Nejdříve budete muset zlikvidovat jeho helikoptéru, pak i jeřáb, který ovládá z ocelového krunýře. Bude to peklo, ovšem bazuka a brokovnice jistě vaši prácičku uspíší.

Grafika nepatří k nejlepším, jistě jsou tu mnohem podařenější díla. Také délka hry, vzhledem k tomu, že není ještě dokončena, neodpovídá hodinám zábavy. I tak ovšem dejte šanci této, v budoucnu doufám velmi vydařené, akci. Doporučuji.

Dodatek: Hra obsahuje násilí a není vhodná do 18ti let!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Fox | 07.01.05 v 13:49

Fakt gut. Doporučuju.


galerie