recenze

Bovine Battles

Bovine Battles

Čistě fiktivně - vyjít Bovine Battles jako vysokorozpočtový komerční titul, měly by hry typu GTA či Postal nadosmrti pokoj od mravokárců. V Postalu možná používáte kočičí anál jako tlumič, ale dnešní hra trumfne i toto - nebo jste už někdy stříleli z děla stračenami?
Bovine Battles není žádnou horkou novinkou ani převratným, mnohahodinovým veledílem, ale, jak už částečně prozradil perex, je svou náplní velmi zajímavá. Kravky nejsou totiž jen hlavní náplní této hry, ale zároveň i náplní vašeho kanónu, kterým je třeba zlikvidovat protihráče, obyčejně sedícího na vedlejší židli. :-) Princip hry je přitom stejný jako mnohokrát předtím - dva nepřátelské tanky, podléhající tahovému systému a dvěma základním herním veličinám: výšce a razanci střely. Když to nepřítel vaší stračenou koupí, promění se váš kus domestikovaného skotu ve vyšší level, těch je celkem čtyři, přičemž právě ten čtvrtý zásah je vítězný.

Suma sumárum jde o pohodovou a svéráznou věcičku, kterou však sráží na kolena velká herní omezenost (prakticky jen 1vs1 multiplayer za jedním monitorem), více než jednoduchá grafika (alespoň že hudba je OK) a nějaký, byť sebemenší motiv k delšímu hraní. Ale ani tak to není špatné, přátelé...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Nikita | 20.12.06 v 10:31

jsou tu dobre hry


galerie

Bovine Battles Bovine Battles

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce