recenze

Born of Fire

Born of Fire

Třetí akční arkáda, třetí hra s drakem, třetí dvouměsíční vývojářský limit. :)) Dragon Shmup Competition přilákala desítky developerů, ale pouze necelá třetina z nich doběhla do cíle. Tenhle naštěstí ano.
Born of Fire přesto není víc než další klasická, shora viděná akce. V soutěži Dragon Shmup Competition šlo ovšem vzhledem k lehce šibeničním limitům a mnohdy nepříjemným podmínkám pochopitelně o to lepší, co světu dala. Dnešním hlavním hrdinou je - překvapivě - drak, červený drak. Hra neprojevuje prvky nějakého většího příběhu nebo tak, zato je poměrně čilá, co se týče počtu přidrzlých nepřátel, kteří do vás neváhají vrážet, zasypávat vás firewally a další vylomeniny v nastoleném duchu. Čas od času si můžete chvilkově přivolat na pomoc malého modrého minidraka, který sice do pár sekund natáhne brka, ale lepší málo než nic. V lehce nadprůměrné, leč zajímavé a nenáročné grafice se proletíte celkem třemi levely a na konci každého z nich je samozřejmě menší boss.

Born of Fire není vůbec špatná hra, tvářil se ale rozhodně na víc. Pár minut v jeho společnosti přesto myslím neublíží nikomu. A milovníkům fantasy už vůbec ne.

Technický dodatek: osobně mi hra standardním způsobem (soubor BornOfFire.exe s emblémem draka) nešla spustit, ale z adresáře "py" už stejnojmenný soubor poslušně šlape. Zkuste a uvidíte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

petra | 01.08.06 v 20:48

hovno uz vubec nic


galerie

Born of Fire Born of Fire Born of Fire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce