recenze

Boring Man 5

Boring Man 5

Ač gameska vypadá na první pohled nevzhledně, přináší vskutku zajímavou zábavu, která nejlépe poslouží v případě, kdy se potřebujete slušně odreagovat. A máte-li po ruce kamaráda, můžete dokonce těžit z výhod multiplayeru u jednoho PC.
Pohled na žánr, obrázky či hodnocení ve vás může zanechat mnohé. Pravdou ovšem je, že ne vždy se vyplatí dát na první dojem. Nejedná se sice o high-tech akci, plnou natřískaných efektů a já nevím čeho ještě, ale to neznamená, že se jedná o špatnou hru.

Úkolem je, v roli sympatického hrdiny, vzít spravedlnost do svých rukou a nepřátelům předvést, že si s vámi neměli vůbec nic začínat. Při vašem putování pak čas od času narazíte i na bonusy, které vás na jistý čas mohou učinit nepřemožitelnými, popř. vám pomohou ve výzbroji.

Vyjma nepřátel ale musíte dávat bedlivý pozor na překážky. Nadarmo se neříká, že tyto prvky vám velice často dokážou znepříjemnit den více, než deset nepřátel postavených v řadě. V perexu jsem zmínil fakt, že se jedná o odreagovačku a na tom se skutečně jen tak něco nezmění. Hledáte-li něco trochu více, budete pravděpodobně zklamáni.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Ssaruman | 11.11.07 v 18:21

TA HRA NENI PRO DVA


galerie

Boring Man 5 Boring Man 5 Boring Man 5

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce