recenze

Bonesaw: The Game

Bonesaw: The Game

Nejdůležitější zápas hokejové sezóny se blíží a celé mužstvo pilně trénuje. Celé? Nikoli. Jeden hráč se raději potuluje na zcela jiných místech. Když se však zničehonic objeví rozhodčí, který nechá zmizet celý tým, je vám váš pozdní příchod odpuštěn. Tedy pod jednou podmínkou, musíte najít zbytek mužstva dříve, než finální zápas začne.
Boj se tentokrát nebude odehrávat na ledě a soupeři hokejovým uměním taky právě dvakrát nevládnou.

Ovládat budete spíše hráče se statutem bitkaře, neboť kromě spousty skákání přes různé jámy a plošinky budete také bušit do spousty protivníků. Nejprve je nutné si vystačit pouze se zaťatými pěstmi. Likvidace nepřátel vám může přinést mnoho užitečných věcí. Z obětí vždy takříkajíc něco kápne. Ať už je to zdravý nebo kousek energie, vše se hodí. V dostatečném sběru oné druhé látky se brzy váš měřič síly naplní do té míry, kdy lze stiskem mezerníku aktivovat takzvaný Bonesaw. Tento speciální útok po určitý čas zajišťuje svižný postup vpřed a lehkou změnu všeho živého v pravý opak.

Hra (alespoň mně) připomíná staré „žluté kazetkové“ tituly nejen po grafické stránce, ale také pokud jde o hudbu. To se ne každému musí zamlouvat. Je to ale důvod tuto gamesku nezkusit?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

kowtnaak | 03.11.08 v 12:24

jj a hlavně je docela těžká :)

Ivana | 16.02.08 v 10:48

Ta hra je paradni!


galerie

Bonesaw: The Game Bonesaw: The Game Bonesaw: The Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce