recenze

Bombermania Christmas

Bombermania Christmas

Kdo by v ddnešní době neznal stařičkého Bombermana? Koncept této hry byl ve freeware branži zpracován už tolikrát, že byste mezi hrami z tohoto soudku mohli přehazovat vidlema. Bohužel, jen málo jich bylo opravdu kvalitních. A kam se řadí dnešní počin?
Určitě k té lepší menšině. Jak již název napovídá, hra se nese v duchu Vánoc, a tak budete odpalovat své protivníky za zvuku koled a písniček. Vžíváte se do role neznámého trpaslíká s pěkným autíčkem, který se snaží bojovat s pomatenými roboty. K tomu vám samozřejmě dobře poslouží bomby, které musíte klást tak, abyste odpálili robota a zároveň si neublížili. Občas si budete muset probourat cestu skrze cihlovou stěnu, a tady se ukáže jak jsou bomby multifunkční. Občas vám z probořené stěny vypadne nějaký ten bonus, proto je dobré zdemolovat úroveň co možná nejvíce.

Technické zpracování hry je na vysoké úrovni, grafika je v pěkném 3D provedení. Hudba taktéž nezaostává a příjemně doplňuje atmosféru. Jak vidíte, dnešní hra se od původního Bombermana příliš neliší, přesto je radost Bombermanii hrát. Marry Christmass (pozdě, ale přeci)!

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Bombermania Christmas Bombermania Christmas Bombermania Christmas