recenze

Blockality

Blockality

Již v dětství se každý setkal s kostičkami. Ať už jako se stavebním materiálem, nebo jako zbraní proti kolegovi ze školky. Kostička je zkrátka fenomén, a to ve všech směrem. Ten herní nevyjímaje. Blockality je vynikající 2D/3D shooter, kdy kostičky střílíte, přeskakujete, ničíte a posouváte...
Jak jsem již předeslal v Perexu: ve hře se setkáte s kostičkou na každém rohu. Jsou z nich udělány mapy, nepřátelé (sympatičtí červení panáci) a dokonce i vy jako hrdina hry (jako jedinný jste kulatý:) střílíte ze své zbraně malé černé krychličky.

Dost už ale superlativů. Blockality mě nadchla právě díky způsobu podání hráči. Ovládáte zeleného mužíka, který je složen z několika koulí různých velikostí (ne! není to sněhulák:) a jako jedinná koule v hranatém světě jste byl uvězněn.

Prostřílíte se tedy z vězení a už jedete jako na běžícím pásu, mapa střídá mapu a kostka kostku.
Vynikající na hře je její fyzika a interaktivita. Svou zbraní můžete rozstřílet téměř cokoliv na mapě, takže se například můžete zabarikádovat v místnosti tím, že rozstřílíte vstupní bránu!

Vaše zbraň jak již bylo řečeno střílí standartní projektily, jako soupeři, ale v každé mapě máte ještě na pravém tlačítku z dispozici 3 silné granáty, které doporučuji používat s rozvahou. Celkem tedy projdete několik map plus je ve hře jeden tutoriál, namluvený výrobcem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Blockality Blockality Blockality Blockality

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce