recenze

Blizzard

Blizzard

Co se skrývá pod tímto velmi známým názvem? Zkuste hádat. :) No nejde sice o hru od Blizzard, ale to nic nemění na tom, že může jít o solidní hru. ;)
Co vše se dnes vejde do 330 KB? No moc toho bohužel není, ale určitě do této velikosti dnes nacpeme slušně vypadající vesmírnou střílečku, jakou je i Blizzard. Sice nevím, proč hra dostala právě tento název, ale pochybuji, že by to mohlo lidem z Blizzard vadit. Těžko by se srovnával takový Warcraft s freeware hrami, ale snad někdy pozná freeware přemožitele. :))

Celá hra je založena jen na střílením a manévrováním. Mimo střelby se totiž budete muset vyhýbat spoustě nepřátelských střel a i lodí samotných, kterým nějaké kamikadze příliš nevadí ;) Když to tak čtu, tak to nevypadá zrovna lákavě, ale hra je na tom založena a nedá se říci, že by se tento úmysl autorům nepodařilo vystihnout. Jde totiž opravdu jen o již zmiňované dvě činnosti. Koho by to nebavilo, když zde nemusíme příliš přemýšlet? ;)

Po spuštění následuje úvodní obrazovka. Na horní liště si můžete „cosi“ navolit, ale těžko říci o co tam jde. Je jasné co je option, ale o ostatním je zbytečné psát, neboť to ani ke hře potřebovat nebudete. Hru spustíte stisknutím mezerníku. Ovládání je klasické – pohyb šipkami. Střel ba už tolik klasická není, ale aspoň využijete nepříliš používanou klávesu – „X“. ;)

Co říci závěrem? Jednoduchosti je to až příliš, ale v nudné chvíli hra zabaví. ;) Využijte jí k tomu, na nic jiného se totiž asi ani použít nedá. :/

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

hayfoed boadi | 07.03.03 v 15:20

cuntry name is ghana our code number is 00233


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce