recenze

BlackOut

BlackOut

Pokud se nějaká hra ocitne na druhém místě v soutěži (v té dnešní to bylo pro YoYoGames), pak se určitě nejedná o nic špatného. To platí i o tomto opravdu temném a napínavém vesmírném dobrodružství. Jestli chcete dobrý příběh a skvělou zábavu, pak čtěte a stahujte.
Prostředí, ve kterém se pohybujete, je ve vesmíru, ale nejedná se o žádný boj mezi hvězdami, ale o poctivou akci s malými prvky adventury v úzkých koridorech budov na planetách. Celé to začíná tím, že si vyberete jméno a barvu vlasů. První kroky nastanou poté, co se vracíte z ukončené mise. Klid ovšem netrvá moc dlouho a jste hned poslání na jednu základnu, kde se jako obvykle děje něco nekalého. V průběhu hry odkrýváte nejen záhadu, do které jsou zapleteny i různé korporace, ale i svoji osobu a její minulost. Čeká vás vždy výběr zbraní, spousta běhaní a hlavně napínavé atmosféry. Hezké od tvůrce bylo, že na konci vás čeká dvojí možné rozuzlení.

Ovládání bylo trošku horší, jelikož kombinuje několik prvků, ale po chvilce zkoušení a experimentování si zvyknete. Nepřátelé jsou různorodí, ale spíše než akce vás opravdu zaujme odkrývání příběhu.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

BlackOut BlackOut BlackOut BlackOut

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce