recenze

Black Shades

Black Shades

Vektorová, netexturovaná 3D grafika má přece jen něco do sebe. Dnešnímu hráči toho zřejmě mnoho neřekne, ale je tu i početná řada pařanů, kterým ano. Black Shades je adekvátní 3D střílečka plná umně padajících občanů. Nestačí?
Jako bych se ocitl v dobách, kdy se teprve formovala dnešní 3D herní scéna. Vektorová, netexturovaná grafika, postavy připomínající roboty, prostě chemicky čistá nostalgie.

I když se budu snažit být v recenzi kritický, přesto hned na počátku musím říci, že nostalgický skřítek sedící v mé hlavě tu bude prostě přítomen. Hlavním úkolem ve hře je odstřelit za určený časový limit soupeřem ovládaného střelce, který stejně jako my brouzdá šedivým a poloprázdným městem, kde chodí naší "robotičtí" spoluobčané. Grafika již byla popsána, takže ke hratelnosti – záchranou zde jest motivace střílet soupeře, ale nic více. Můžete sice střílet sice do mírumilovných lidiček, ale po chvíli to omrzí. Asi největším problémem ve hře je časový limit, za který musíme alokovat nepřítele – než se nadějete, je konec.

Těch 74% je opravdu mou úlitbou za nostalgií, jinak by Black Shades nedopadly dobře...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

vokovec | 08.12.07 v 18:43

teda nechci nejak pochybovat o recenzentove intelektu, ale toho bileho panacka mas branit po dany casovy limit, ne do nej strilet

ta hra se jmenuje black shades je to analogie pro bodyguarda :P


galerie

Black Shades Black Shades Black Shades Black Shades

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce