recenze

Bitter Creek Skirmish

Bitter Creek Skirmish

Indiáni útočí. Máme před sebou ten nejkatastrofičtější scénář, jaký si lze v 19. století jen představit. Pokud selžete, přijdete o všechno. Vaše základna musí za každou cenu odolat a právě vy stojíte v jejím čele. Máte omezené množství munice a zásob, přesto nesmíte polevit. Odměnou vám pak bude svoboda, která jak jistě víte, je k nezaplacení, a to ať jste ve století devatenáctém nebo jednadvacátém. Tak jen směle do toho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Koorba | 10.04.08 v 21:19

Hele nechcu tě nějak rozhazovat, ale napsal si ted Epilog podporující Brutal Force, a to co jsi napsal si taky myslíš, to co ja si myslím jeto, že jeto skupina když si jí poslechneš tak ti prasknou hlasívky, jeto hnusná uřvaná hudba a tvrdá, a o malých blondynkach od 1 až do 11 let radší pomlčím, zvaneho šileneho ničitele China Morena, tak radší pomlč tak at zato cosi řekl tě neprasknu Vladimiru Jehličkovy ministr kultury české republiky.

Rammstein | 10.04.08 v 21:00

Proč vždyt o řvanicach je dobrá hra.

Koorba | 10.04.08 v 20:58

Jak vidím tak redaktor Sliquit nám vysvětlil pač o hře vlastně jde, nikdy sem nesníl o tom že až tak budou tvurcí her zavíslí na řvanicí, řadší tuhle hru vymazat z FreeGame.cz

SliquitX | 01.04.08 v 17:30

Jak sem se dozvěděl od čtenařu jaky děj teto hry bude, tak měto z gauče na zem, jelikož je 4 srpná roku 2006, asi 36 dní potom co barbuchy opustíly poslech německé skupiny Rammstein, tak kluk ve škole barbucham poradil dobře, proto se podle něj zařidily a Habsburg Blond zavolal Corey Taylorový na mobil že mají v planu poslouchat skupinu SlipKnoT a že seto Pavlovy zalibylo, a při prvním poslechu skupiny SlipKnoT to byl maras a brutalita uplně tvrdý to bylo ten SlipKnoT, a začal 1 metalový poslech, a pravě hra Bitter Creek Skirmish je zasažená uplně na začatek tak asi první 4 dný začatkem poslechu skupiny SlipKnoT, ve hře hraješ jako pubertak a střiliš indiany kteří utikají do Iowy ve kterém bidli skupina SlipKnoT, musiš postřilet všechny, a je tam Stereotyp což je škoda, a větší a to poslední škoda je že ty zasahy tu zbraní nejsou opravdické tak jako opravdu střilely za 1 metalového poslechu, že to jsou virtualní střely, a ještě poslední škoda je v tom že v teto hře stojíš pořad na jednom jedinem mistě a střilíš a kdybys tam pravě chodíl tak by hra byla o něco zajímavější, zavěrem řečeno mě SlipKnoT nějak nedrží a nelibí semi, protože Rammstein má lepší hudbu než SlipKnoT, protože poslouchat tuhle skupinu mi přijde něco jako Brutal Force.


galerie

Bitter Creek Skirmish