recenze

BitRaider 3D: Reloaded

BitRaider 3D: Reloaded

Opět je zde! "Kdo zase?", říkáte si? No přeci BitRaider! Jde zachránit svět počítačů anebo ho naopak pohřbít do hlubin lidského zapomnění? Máte rádi záhady? Pokud ano tak neváhejte! Dozvíte se totiž - proč BitRaider musí do vnitra počítače, aby zničil z RAM paměti NOD32.exe. Dále také proč musí doletět za příkazovou řádkou, aby mu pomohla napsat format c:\. Na všechny tyto záhady vám odpoví BitRaider 3D s podtitulním názvem: Reloaded.
Nedávno jste mohli BitRaider 3D zahlédnout v nášupu, kde jsem hru v krátkosti představil. Jednalo se o příspěvek krátké soutěže Velkého Chytráka o jednoskriptovou hru. Vítězem se právě stal BitRaider a proto autor dlouho nelenivěl a vytvořil pokračování, které si již zaslouží delší recenzi.

Ve druhém díle pronikáte opět do nitra počítače, jakožto jeden bit a snažíte se přijít na záhady, co se kolem dějí. Na začátku každé úrovně dostanete pokyny k letu a také číslo, které značí, jak dlouho musíte letět, aniž byste narazili do okolní zdi. Hra totiž končí právě ve chvíli, jakmile se vaše loď ocitne v kolizi se zdí a hrát celou úroveň znova není leckdy moc pohodlné.

Grafika postoupila kupředu. Oproti svému předchůdci nabízí 8 rozverných levelů, které hýří všemi možnými barvami. Je to až k nevíře, že si autor dal záležet a poslední level vybarvil takovými barvami, které vám ztěžují vůbec uletět alespoň pár metrů. Dále ve hře narazíte na několik grafických efektů, což rozhodně na škodu není.

Trochu hru sráží na kolena fakt, že je hra k dispozici pouze v anglické lokalizaci, přestože pochází z českých luhů a hájů. Každopádně se ovšem jedná o sázku na jistotu, protože stažením této hry si můžete příjemně oživit jinak všední nudné pracovní dny. ;-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Fiolax | 05.06.07 v 18:24

To je divný ... asi máš pravdu, to jsem nějak prošvih. Omlouvám se za mystifikaci, takže kol je tam 9 - nějak jsem ten poslední level minul :).

Elidaron | 05.06.07 v 14:35

Myslim, že to má 9. kol ne? :D ?


galerie

BitRaider 3D: Reloaded BitRaider 3D: Reloaded BitRaider 3D: Reloaded BitRaider 3D: Reloaded

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce