recenze

Bimboman

Bimboman

Už jste si dlouho neužili trošky krve a pořádně si nezastříleli? Pak zkuste dnešní titul od známého japonského vývojáře. Jeho originální styl jistě procvičí vaše schopnosti, vedle akce si užijete spoustu zábavy…
Vzpomenete si ještě na sérii her od japonského vývojáře Ikikiho, které byly všechny založeny na podobném principu a vynikaly originálním kresleným grafickým stylem? Připomeňme si třeba oblíbený Teppodon, Teppoman či slabší Kusariman. Zapátrali jsme v hlubinách internetu a nalezli další podobnou gamesku, která fanouškům zmiňovaných her jistě udělá obrovskou radost.

V Bimbomanovi ovládáte maličkého vojáčka, s nímž se nekompromisně vrháte rovnou do akce. Zpočátku stačí vykosit pár téměř bezbranných doktůrků v bílých pláštích, později dojde ale i na po zuby ozbrojené nepřátele, kteří vám nedají nic zadarmo a jejich likvidace bude velmi náročná. Využít můžete pouze samopal vybavený vždy dvaceti náboji nebo časovaný granát. Jeho výhodou je, že vás nezraní a můžete ho využívat při výskocích. Terénních překážek a velkého množství žebříků si v několika levelech užijete do sytosti.

Vzhledem k přítomné japonštině uvedu ještě nejdůležitější ovládání - hýbete se šipkami, skáčete mezerníkem, střílíte klávesou F a konečně granáty hážete písmenem D. Originální autorův styl společně s retro ozvučením asi každému nesedne, fanoušci Ikikiho mi ale dají za pravdu, že se jedná o něco úžasného. Zkuste, třeba tento japonský umělec osloví i vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

blable | 05.08.07 v 12:29

Neznáte někdo password za 3 kolo
???


galerie

Bimboman Bimboman Bimboman