recenze

BEU Net

BEU Net

Jste příznivcem oddychových, volně šiřitelných internetových řezanic? Dnes pro vás máme přichystaný podobný dáreček od našich severních sousedů. O druhou Quake 3: Arenu se pochopitelně nejedná, ale někomu jistě přijde vhod.
Co vám tedy tato polská oddychovka nabídne? Především je to deset map, sedm volitelných charakterů (včetně Agenta Smithe z Matrixu :-)) a tři herní módy, které jsme tady viděli už nejmíň miliónkrát. Jednotlivé mapy se od sebe velmi liší, ať už jde o velikost, osvětlení nebo taktické manévry a dá se říct, že dávají titulu jistý šmrnc i v místech, kde nepatrně ztrácí (třeba takový crosshair je dost hloupě řešen). Je zde i jakás takás možnost zastřílet si proti botům, kteří jsou do jisté míry inteligentní a předvídaví, nicméně plejery z masa a kostí přirozeně nenahradí.

Pokud jste zvědavi především na audiovizuální stránku, tak si není a nebude na co stěžovat - hra podporuje DirectX 8.1 efekty a FMOD zvukové prostředí. To vše sice i na starších mašinkách, ale hru často postihuje nepříjemné snížení framerate, což je pro tento žánr věc bohužel dosti klíčová.

Hledáte-li tedy příjemnou oddychovku nebo si prostě chcete jen zadarmo zastřílet proti bandě cizinců, zdá se, že nyní máte nejlepší příležitost...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

lol | 02.12.06 v 01:21

There is new version http://seasoft.robal.org/beunet131.zip lol


galerie

BEU Net BEU Net BEU Net BEU Net

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce