recenze

Beer game

Beer game

Pivo, které se již vskutku dá považovat za náš národní nápoj, se už nemusí vyskytovat výhradně jen na tácku v teple vaší oblíbené hospůdky, ale také ve vašem počítači. Tím myslím v paměti PC a ne jako důsledek vylití onoho moku na klávesnici či kamkoli jinam.
Život hospodského není žádný med. Od rána do večera čepovat pivo žíznivým lidem bez ohledu na to, zda jsou ve službě či nikoli a mnohdy i bez ohledu na věk. Večer pak spočítat spropitné a zjistit, že nestojí za nic a zítra ta zpropadená inventura…

V Beer game jde hlavně o to jedno. Čili čepovat pivo a tím uspokojit zákazníky, kteří po něm beznadějně prahnou. Na začátku každého kola se naproti vám objeví čtyři lavice s určitým počtem hostů. Ti se k vám pomalu přibližují, ale určitě netouží po podpisu. Každému z nich tedy pošlete načepovaný krýgl a po dobu pití ustupují pryč. Někdy ale jedno pivko nestačí, a tak musíte také dbát na sbírání posílaných půllitrů zpět a opětovné naplnění. Jakékoli nechycení skla nebo poslání piva navíc znamená ztrátu života. S přibývajícími koly se počet hostů zvyšuje a tím i vaše obrátky při obsluhování.

Hra může po nějaké době začít frustrovat zejména kvůli obtížnosti, ale také proto, že nepřináší nic nového ani extra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Beer game Beer game Beer game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce