recenze

Beavis & Butt-head in Bug Justice

Beavis & Butt-head in Bug Justice

Pokud máte rádi Beavise a Butt-heada a nemáte rádi brouky,mravence a další havěť v dnešní plné hře se určitě vyřádíte. Pokud ne, tak se minimálně velmi dobře odreagujete. Tak na co ještě čekáte? Pomožte jim vykonat jejich spravedlnost!
Dnes tu pro vás mám další z her Beavise a Butt-heada. Tyto dva rošťáci dnes pro změnu dostali další ze svých dementních nápadů. Budou zkoušet zda-li dokáží brouci hořet. Proto vezmou lupu, pár cukrátek a jde se na lov. Takto by se dala shrnout celá zápletka. Jak jste již uhodli vtělíte se do jednoho z těchto výrostků a budete se snažit, aby vám brouci návnadu nerozkradli, jinak končíte. Ovládání je jednoduché: vždy najedete nad brouka, který se sladkostí utíká a klikáte jako smyslů zbavení, aby nakonec padl na znak a začal klepat nožičkami.

Po chvíli se zmátoží a pádí pryč, ale již bez lupu. Druhým tlačítkem myši můžete použít bonus a to dupnutí nohou svého partnera o zem. Tím převrátíte všechnu havěť na záda a můžete ji pohodlně připálit. Tento bonus je však početně limitovaný, ale dá se doplnit přismažením takového černavého protáhlého brouka (je tu na obrázku s vyúčtováním na konci kola a ukazuje na něj lupa). Hudba ve hře je velmi dobrá a mě se spolu s hláškami moc líbí, zato grafika bohužel trošku pokulhává. Pokud máte zrovna dlouhou chvíli mohu vám tuto hru jen doporučit. Lovu zdar!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Kroupa | 29.05.03 v 11:21

Tato hra má u mě velice nepříznivé účinky!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce