recenze

Beach Head - Desert War

Beach Head - Desert War

„Nonstop Shooting“, tak lze krátce popsat náplň hry Beach Head – Deesert War. Ocitáte se totiž sám ve válce plné agresivních nepřátel, kteří se k vám snaží přiblížit a zneškodnit vás. Proti tomu jsou však zbraně. Chopte se jich a vyzkoušejte si čtyři jedinečné levely této střílečky!
Než se pustím do popisu hry, chtěl bych vás upozornit, že v případě Beach Head se nejedná o plnou hru, ale pouze o volnou verzi se čtyřmi hratelnými levely. V nich byste si měli rozmyslet, jestli do hry něco jiného než váš volný čas. Jak už bylo řečeno, Beach Head vás vpraví přímo na bojiště, kde vás čas může stát život. Než si rozmyslíte co dělat, může být konec. Nebudu to zase přehánět, trocha cviku a budete se cítit jako doma. Úkoly hry na sebe navazují, jak už to tak u podobných akcí přeplněných her chodí. Zničit nepřátele a zůstat naživu, tím se řiďte při hraní Beach Head.

Ocitáte se a místě, ze kterého není možné odejít. Jste tedy za kanónem, který má mnohé využití. Dá se s ním využívat hned několik zbraní a každou z nich budete potřebovat na jednotlivé úkony. Základní zbraní je kulomet silné ráže, který se hodí hlavně na pozemní jednotky, ale můžete s ním sestřelit i vrtulníky. Dále se dá použít dělo, které je určeno hlavně na vozidla, která převáží pozemní jednotky, takže pokud se včas trefíte, zabráníte tak útoku pozemních jednotek, neboť shoří společně s přepravním vozidlem. Dělem se dají ničit i tanky, které vám budou často znepříjemňovat život nepříjemnou a účinnou střelbou a navíc se dokáží skrývat za kopci, což znepříjemní jejich likvidaci. Na tanky se dá využít i další zbraň, kterou jsou řízené rakety. Stačí zaměřit na cíl a vystřelit.

Vzdušné jednotky budou zničeny samy, ale na tanky a přepravní vozidla je lepší je zaměřit přesně či si pohledem vyměřit místo, kam doletí. V každém levelu se vám prohodí základní zbraň – kulomet. S každým to však jde dobře, i když si asi najdete svého favorita, ale jejich funkčnost je tedy stejná. Na co je třeba si dát pozor, je množství munice, které často prudce klesá. Je jasné, že se každý bude chtít nějak vyřádit a to se ne pokaždé může vyplatit. Raket je lepší využívat jen na vzdušné cíle, které nemusíte pokaždé zasáhnout. Pokud se vrtulník či letadlo vzdálí, raketa ho nemusí dolétnout a zničit. Lepší pozici pro střelbu získáte ve chvíli, kdy nepřítel letí přímo na vás nebo vás už přelétá.

Asi vás bude mrzet, že hra nabízí pouze čtyři levely. Zajímalo by mě, jak vypadají ty další, co mě v nich může potkat. Překvapit totiž mohou nejen zbraně, ale i protivníci a hlavně jejich počet. Umím si představit, s jakými počty bychom se mohli později setkat a pak už by šlo o opravdu dobrou střílečku. To se však ne všichni dovíme, protože částka za registraci hry není zrovna nepřijatelnější. Nicméně grafika, zvuk a hlavně hratelnost hry mě docela svádí, ale říct si nedám. Po dohrání tedy nesmutněte a čekejte na den, kdy přijdeme s něčím podobným a hlavně plným.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

kkk | 21.11.08 v 02:07

bez trojana to nejede

ANONYM | 05.10.08 v 18:06

UPLNE NA PICU JE TAM TROJSKEJ KUN A NEJDE TO!

Nick | 06.03.06 v 16:45

Výborná střílečka, až na to že je to demoverze.

david.bakhtary@.cz | 28.11.04 v 09:37

Krasna strilecka ale hosi mohli by ste mi ji někdo poslat natahuje se totiž hrozně dlouho.

Zdeněk | 18.11.04 v 17:06

V pohodě!!§

lada | 07.11.04 v 13:51

jste proste nejlepasi.......................

NGN | 27.03.04 v 07:45

BEZVADNÁ HRA

Blackmann | 27.03.04 v 05:49

cau

kraken | 24.03.04 v 19:46

není to špatný jen by to mohlo být trochu delší

y | 24.03.04 v 06:13

dobra hra


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce