recenze

BattleField 2 - Mini Game

BattleField 2 - Mini Game

Jak vypadá a o čem je střílečka BattleField 2 už asi každý víme. Avšak stáhnout si zdarma její Mini Game a vyzkoušet si alespoň z části něco, za co se jinak musí tvrdě platit, se určitě vyplatí. Takže není o čem přemýšlet, čeká na vás dost střílení!
Jak už to tak u Mini Game chodí, nabídnuto jen něco, co by vás mělo přesvědčit ke koupi plné verze, jejíž cenu autoři krásně osolili. V Mini Game k BattleField 2 se postavíte do role ostřelovače, jehož zbraň je natolik silná, že ze vzduchu sprovodí i stíhačku. Mimo ní se setkáte i s vrtulníky, za které je sice méně bodů, ale je jich vyšší počet a střílí se do nich mnohem lépe.

Hraje se na čas a na vaši neschopnost, no spíše omylnost. Za určený čas musíte nastřílet co nejvyšší skóre, pokud chcete vaše jméno usadit na první pozici v tabulce střelců. Mimo času si však musíte dávat pozor na to, kam střílíte. Každá střela vedle vás stojí část životnosti. Pokud budete hodně nepřesní, skončíte právě na ní. V opačném případě budete hrát, dokud vám neuběhne čas.

Hra je ve Flashi, což naznačuje povedenou grafiku. Tu vám tedy mohu zaručit. Avšak jedná se pouze o Mini Game, jenž toho moc nenabízí. Zkrátka jen k vyzkoušení, podívání se na povedenou grafiku a smazání. Plnou verzi hry bych doporučoval mnohem více, ale u nás ji samozřejmě nečekejte.

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

65 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

BattleField 2 - Mini Game BattleField 2 - Mini Game BattleField 2 - Mini Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce