recenze

Battle Just Started – Bitka Jak Sviňa

Battle Just Started – Bitka Jak Sviňa

Netradiční název skrývající tradiční hru, aneb chop se ovládání svého tanku a v jedné z několika úrovní se vypořádej se svými oponenty. Hra je sice ještě ve stádiu vylepšování, avšak v případě dnešní verze se jedná o dobře hratelný kousek, o který by byla škoda se nepodělit.
Vzpomínáte si na hry jako Kannonwagens nebo Tank’d? Je-li vaše odpověď kladná, pak dnes budete jako doma.

Battle Just Started je totiž jednou z her na toto pomalu klasické téma. Vaším úkolem je samozřejmě vybrat si jednu z map, usednou za „volant“ tanku a rozdat si to tváří tvář s oponenty. Nezakrýváme, že co se týče singleplayeru, je gameska trochu slabší. V multiplayer části je to ale úplně jiné kafe a veškeré nedostatky gameska dohání. Ovládání je příjemné, stejně jako celková hratelnost. Bohužel i po této stránce lze najít menší výhrady, ale skutečně nejde o nic, co by nešlo překousnout. Občas na obrazovku, zejména v singleplayeru, vyskočí nápis o tom, že se někdo snaží „nabourat“ na váš server, ale to působí spíše humorně, než nějak nebezpečně.

Celkové hodnocení je pak odpovídající jak těmto chybám, tak i faktu, že vůbec nejde o nic originálního. Přesto vám přejeme, ať u hry strávíte nejednu hezkou chvíli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Battle Just Started – Bitka Jak Sviňa Battle Just Started – Bitka Jak Sviňa Battle Just Started – Bitka Jak Sviňa