recenze

Battle Blade 2

Battle Blade 2

Battle Blade 2 alias další horizontálně scrollovaná záležitost s našlapanou raketkou ve světle ramp. Ačkoliv zní název tak trochu fantasy-like, nebojte se, žádné šílené kloubení žánru, či dokonce originální prvky, se rozhodně nekonají. Ba naopak, v případě BB 2 si zřejmě naopak vzaly dlouhatánské volno...
Abych na Battle Blade 2 (dále jen BB 2) nekydal jen samou špínu, je třeba férově zmínit, že herní ani audiovizuální složka rozhodně nepatří do šedi (pod)průměru. Hra je velmi svižná a do cesty vám staví snad vše, co by po vás teoreticky mohlo střílet, či jinak obtěžovat. V BB 2 jsou samozřejmě zakomponovány pro daný žánr dvě zklišovatělé a zdá se, že naprosto nepostradatelné složky - power-upy (v podobě hvězdiček) a bossové, které jde želbohu skolit až moc jednoduše.

Když tedy pominete to, že prakticky celý obsah BB 2 jste viděli třeba támhle, jen v bledě modrém, nevidím důvod, proč po něm nehupnout. Druhý Tubular Worlds to zrovna není, ale potřebujete-li akutně nenáročně zabít pár minutek, proč ne!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Battle Blade 2 Battle Blade 2 Battle Blade 2