recenze

Banshee Frogger

Banshee Frogger

Jistě jste již někdy slyšeli o podchodech pro žáby a jiná zvířata. Tahle hra vám ukáže, že nebudou nejspíše tak zbytečné, jak by se mohlo na první pohled zdát. Vžijete se totiž na chvíli do role jedné takové obyčejné žáby, která se musí dostat přes cestu za každou cenu.
Tento titul vychází z dřívějších her s tímto tématem jako je například Mega Frogger, nebo již mnohem známější a také více propracovanější Moorfrosch XS. Liší se však tím, že této hře dává nový, třetí rozměr. Což znamená, že se jedná o 3D zpracování.

Popíšeme si zhruba váš úkol v této gamesce. Začínáte na okraji čtyřproudé silnice, po které jezdí v obou směrech nekonečné zástupy aut (občas se zde objeví i motocykl). To je pro vás první úkol, dostat se z jednoho okraje cesty na ten druhý. Zpočátku je možné, že budete mít problémy, nelze si totiž říct, že teď skočíte a dostanete se hned až na druhou stranu. Po každém skoku na vozovku se musíte dostat do neutrální zóny, tedy tam kde vás auto z ani jednoho pruhu nesrazí. Tímto způsobem zdoláte svou první překážku. Druhá už je o něco horší. Budete muset po kládách, plovoucích ve vodě, přeskákat až na druhý břeh. Zde musíte být nejen velmi přesní, ale také rychlí.

Vizuální stránka působí dobře, zejména co se týče modelů automobilů, ovšem zbytek prostředí je již v takovém průměru. Zvuk není nějak skvělý, ale ani vás neurazí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Banshee Frogger Banshee Frogger