recenze

Banshee Asteroids

Banshee Asteroids

Vesmírná loďka a spousta meteoritů. Tak to je Banshee Asteroids, což je další gameska z řady vesmírných stříleček! Tentokrát bude naším úkolem nejen pozabíjet nepřátelské lodě, ale hlavně rozbíjet a postupně ničit velké asteroidy.
Tak je tu další hříčka z řady vesmírných stříleček. Jejím autorem jsou tentokrát lidé z Banshee Studio, kteří se zaměřují hlavně na akčí hry většinou vesmírné, nebo vojenské, jako jsou na příklad JetPac Retro Remake nebo Transfusion.

V Banshee Asteroids hrajete, jak jinak, za malou kosmickou lodičku. Všude kolem vás létají velké meteority a vaším úkolem je rozstřílet je na menší kusy, které pak znovu rozstřelujete na ještě menší kousky a na konec je zničíte úplně. V případě, že se střetnete s asteroidem, jsou vám ubrány štíty. Stejně jako ve valné většině vesmírných stříleček jsou zde bonusy. Bonusy vám umožní na omezený počet střel používat nějakou novou zbraň. S každým další levelem přibývá počet meteoritů a také se mění prostedí. Na konci každého levelu je tradičně BOSS.

Hra má lehce nadprůměrnou grafiku a poměrně slušnou hudbu se zvukovými efekty. Přesto, že se Banshee Asteroids nemůže rovnat s hrami, jako jsou Lethal Judgement 3 nebo Babylon 5: I've Found Her, myslím, že je to hra povedená a určitě stojí za vyzkoušení.

stáhnout hru
Odas

autor
/ Odas

Skóre

69 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Banshee Asteroids Banshee Asteroids Banshee Asteroids

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce