recenze

Balloon Tournament 2006

Balloon Tournament 2006

Dnes se podíváme na zoubek klonu stařičké Balloon Fighter. Dnešní gameska se nesnaží razit vlastní cestu, ale spíše piluje a zlepšuje už tak dobrou hratelnost. Pojďte si zablbnout... A nezapomeňte špendlíky!
Balloon Tournament 2006 si můžete zahrát v několika známých módech, tak jak je známé z akčních her - deathmatch, týmový deathmatch a capture the flag. Význam jednotlivých herních módů snad nemusím vysvětlovat, tak se vrhneme na hru samotnou. Na výběr máte mnoho map a prostředí, v nichž se budou odehrávat lité řežby. Likvidace protivníků probíhá netypickým způsobem - každý hráč se pohybuje pomocí dvou balónků, které mu umožňují se vznášet. Ano hádáte dobře, útočit budete právě na balónky, a to tak, že musíte protivníka nadletět a seshora do něj vrazit. Jakmile se vám toto povede dvakrát, protivník padá k zemi, vyřazen z boje.

Co se technického zpracování týče, jedná se o nadprůměr. Balloon Tournament se ukázal jako velice dobrý nástupce svého předka a v některých ohledech ho i předčil. Král je mrtev, ať žije král.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 20.02.15 v 08:17

zastřílet si a zasmát se


galerie

Balloon Tournament 2006 Balloon Tournament 2006 Balloon Tournament 2006