recenze

Baku Bomber Remastered

Baku Bomber Remastered

Máte taky někdy chuť vystřelit pár lidí z děla až na Měsíc? Oslavujte, tato hra vám to umožní! Sice nebudete střílet lidi do Vesmíru ale do budov. Samozřejmě to bude jen tak a do cesty se vám bude stavět nepříjemná překážka s velkým P.
Koncpet hry je velice jednoduchý, ale to samé nečekejte od obtížnosti. Vžíváte se do role kanónu na nebi, který likviduje vše pod sebou za pomocí zvláštních projektilů - lidí. Ovšem nebude to tak jednoduché, v ničení města vám překáží deska, která přesně kopíruje váš pohyb. Pokud se trefíte do desky, člověk se odrazí a vy se musíte hodně starat, abyste uhnuli. Hra je zpočátku velice těžká a než se vám podaří sestřelit alespoň pár kostiček, bude vás to stát spoustu nervů. Navíc, na celých jedenáct úrovní máte pouze jeden život a když k tomu přičtete obtížnost hry, vyjde vám občas frustrující hra.

Technické zpracování hry je vcelku strohé, ale přehledné a ve hře se jen tak neztratíte. Baku Bomber Remastered je zábavnou akční hrou, u které se bez rychlých reflexů neobejdete. Příjemnou zábavu a hodně štěstí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Baku Bomber Remastered Baku Bomber Remastered Baku Bomber Remastered