recenze

BacilKiller

BacilKiller

Soutěžní hry Becherovky daly vzniknout některým opravdu povedeným kouskům. Přijměte pozvání na jednu z nich. Akční arkáda domácí produkce s vysokou hratelností na vás čeká v jakémsi echu z roku 2002 zmiňované soutěže.
Pokud je člověk nemocný, může jeho žaludek vypadat možná dost podobně tomu, ve kterém se ocitneme v BacilKilleru. Naštěstí je tam ale reklamní panáček Becherovky, který proti neřádům bojuje kulometem a granáty.

V okně uvidíte seshora sebe a pozadí žaludku. Ze všech stran na vás začnou nabíhat malí zelení bacilové a vám nezbude, než do nich začít pálit, seč bude kulomet dávat. Zpočátku se vám to bude líbit, protože budete mít jasně navrch, ale za chvíli už se zeleňáci posyspou ze všech stran jak mravenci a vy se budete mít co ohánět. Naštěstí se můžete volně pohybovat kterýmkoli směrem, zatímco myší míříte na nepřátele. Pokud se někde shluknou, je to ideální chvíle využít granát a trochu pročistit jejich řady. Mimo granátů se dají sbírat ještě životy. Sem tam na vás pošle bacilí armáda "těžkou váhu", se kterou se těžko bojuje, ale snadno se jí uhne, takže pro šikovného baciločističe žádný velký problém.

Vizuální stránka je fajn - není nikterak unikátní, ale rozhodně nikoho zrovna nezklame. Zato hratelnost je výtečná a silně ovlivnila hodnocení jinak jednoduché hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

BacilKiller BacilKiller BacilKiller

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce