recenze

Automation Adventure

Automation Adventure

V Automation Adventure na vás čeká několik levelů, ve kterých musíte nahrát dané skóre. To je v každém kole vyšší, stejně jako bodová hodnota sestřelených protivníků. Vše je navíc ztíženo krátkým časovým limitem, ve kterém to musíte stihnout.
V perexu byl v krátkosti vystižen princip hry, který rozhodně není tak jednoduchý. Nabízí ještě o něco pečlivěji propracovaný systém, který vám v recenzi přiblížím. Hra nabízí jednoduché menu, z něhož se snadno a rychle dostanete do hry. Před jejím spuštěním se vždy dozvíte něco o svých nepřátelích, a to tu nejdůležitější vlastnost, kterou je bodová hodnota, která se vám připíše na výsledné skóre pokud protivníka zasáhnete. Také se dozvíte skóre, které musíte dosáhnout v daném levelu. Pokud dosáhnete vyšších skóre, je vám připočítáno do dalšího levelu, tedy něco jako u známé české hry Fuk, kterou však uvádím jen pro toto srovnání, neboť je v ostatních vlastnostech naprostou jinou záležitostí.

 K ničení nepřátel máte pouze jednu zbraň, což není zrovna nejlepší, ale alespoň její kadence není tak slabá jako u nepřátel. Máte tedy hned od začátku navrch. Navíc v každém kole se v průběhu hry objeví vylepšení vaší zbraně, které její střelbu zdvojí a později až ztrojí. Toho se však dočkáte až ke konci, kdy toho už moc nepostřílíte, ale i tak se dá zničit jedna várka nepřátel, která v sobě skrývá bodovou hodnotu, jenž vám svým přesahem zpříjemní další level.

Vše je na čas, který si dobře hlídejte. Pokud budete zasaženi střelou nepřítele, ubude vám hned několik dílků energie najednou a rázem se z toho stává tak trochu drama. Řešit se to dá úspěšným manévrováním, ale nesmíte ho časem zaměnit za naprostou defensivu, když byste trefovali jen ty jisté cíle a ostatní nechali jen tak odletět. V tomto případě by vaše skóre nemuselo stačit a budete muset začínat od znovu.

Celkově hra není nijak náročná. Dostanete se do ní za malou chvilku a bohužel ji i za chvilku dohrajete. Grafika je solidní, hratelnost taktéž, ale levelů je jen pár. V případě, že se vám nebude dařit, pro vás bude hra o něco delší, ale jinak je to brak. U těch 8.6 MB se divím, že je hra tak krátká.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce