recenze

Asteroid Buddies

Asteroid Buddies

Jeden z mnoha remaků slavných Asteroidů dorazil na naše monitory a je jen na vás, jak ho příjmete na svůj harddisk. Ačkoliv je koncept stále hratelný a neotřelý, remake by měl mít něco více, aby dokázal udržet hráče u monitoru. Nu, posuďte sami.
Název hry vcelku jasně vypovídá o tom, kde se vypravíte tentokrát. Ano, bude to do vesmíru v kokpitu těžce ozbrojené stíhačky a vaším úkolem bude sestřelovat asteroidy ohrožujcí jak vás, tak matičku Zemi.

Úkol je to nelehký, jednak díky vysokému počtu asteroidů, které se rozstřelením dělí na menší a menší a take díky trochu neobvyklému ovládání. Vaše loď se může pohybovat dopředu, dozadu a zatáčet s tím, že loď se pohybuje konstantí rychlostí, pokud nepřidáte či nezpomalíte. Proto budete v této hře neustále v pohybu a proto bude občas obtížné vyhnout se nalítavajícím asteroidům. Navíc, situaci komplikují malé potvůrky, které se drží na velkých asteroidech a nečinně přihlížejí, dokud jim ovšem nezlikvidujete jejich "domeček." Poté se rozlítnou vaším směrem a i když při nárazech nedělají žádné zranění, odhazují vás a věřte, že někdy i na asteroidy, což už vám loď poškodí znatelně.

Co se technického zpracování týče, je takové nemastné neslané. Grafika je velice jednoduchá a příliš tmavá, což rozhodně není dobrá kombinace. Hudba je naopak vcelku pěkná a tak je alespoň co poslouchat. Verdikt je takový jaký je a i když tomu hodnocení příliš nenapovídá, vcelku jsem se i bavil.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Asteroid Buddies Asteroid Buddies Asteroid Buddies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce