recenze

Armored Onslaught

Armored Onslaught

„Ratatatatata! Bum! Áááááááá, kde mám nohu??? Mamííííí!“ Aneb zkuste se postavit špičkově ozbrojenému a opancéřovanému robotovi a přežít. Vy máte ovšem to štěstí, že nemusíte – vy jste totiž tím robotem.
Příznivci jednoduché a ničím nerušené akce si dnes přijdou na své. Přichází totiž hra jménem Armored Onslaught, a jak už samotný název napovídá, nepůjde v ní o nic jiného, než tupé střílení „od nevidim do nevidim“. Jako vždy ale nic není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Vaším úhlavním nepřítelem bude banda ozbrojenců, která se bude snažit přesně o to samé co vy – přežít. Vzájemná výměna nábojů ve většině případů sice dopadne dobře pro vás; ani pancířem prošpikovaný robot ale nemá nekonečnou výdrž, a tak i jeho čeká rychlá smrt. Ovšem uhýbat nemůžete, takže je vaší jedinou šancí na přežití trefit nepřítele co nejdříve. Situace se ale záhy z „lehce zvladatelné“ přehoupne do „smrt se blíží“, neboť spolu s body na ukazateli skóre přibývá i nepřátel.

Armored Onslaught rozhodně není originální počin, jde vlastně jen o stopadesátý devátý remake Moorhuhna, jen místo slepic hrají hlavní roli roboti a ozbrojenci. Ani po vizuální stránce není o co stát, na druhou stranu ale musíme poznamenat, že oči trpět rozhodně nebudou. Příznivci nenáročné akce a milovníci „odreagovaček“ by váhat neměli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Heny | 21.11.05 v 22:11

Je to opravdu skvélá hra,zkuste jí.

tomáš | 18.11.05 v 11:52

chci si zahrát tuhle hru


galerie

Armored Onslaught Armored Onslaught