recenze

Armored Edge

Armored Edge

Čtyři z tanku a pes. Dnes bez čtyř a psa. Modrý tančík se pohybuje s naší pomocí po barevné planetě má jediný jednoduchý úkol – pobít vše, co ho ohrožuje. Autoři se snažili, takže očekávejme hordy ufo a jiných paďourů, kteří to s námi nemyslí dobře…
Někdy jsou jednoduché věci ve výhodě oproti složitějším. Toto je i případ dnešní gamesky s názvem Armored Edge.

Na první pohled prostoduchá střílečka s tankem na planetě plné létajících a nalétávajících talířů. Na pohled druhý zde nalezneme příjemnou akční hru, která má své klady i zápory, své plusy i mínusy. Interface hry je graficky sympatické, je vidět, že si autor dal práci s texturami i s paletou barev. Jinými slovy je náš tank ve 3d modelován vcelku realisticky, až na trojitou hlaveň děla, která – pokud by existovala v realitě – by byla po prvním výstřelu na cucky. Létající talíře, které na nás nalétávají i jinak otravují, jsou taktéž hezké, nicméně jejich agresivita je tu a tam přemrštěná. Co bych tvůrci vytkl, je velmi rychlá monotónnost hraní, neboť žádné zásadní změny se od startu až do konce nedějí. Za zásadnější chybku lze označit ovládání tanku – je prostě takový nějaký neohrabaný. I při faktu, že tank je prostě tank a ovládá se jinak než Mercedes, si občas náš kamarád dělá co chce.

Doporučuji si Armored Edge zahrát. Pro zmlsaného pařana to sice nebude hraní dlouhé, nicméně pro fanoušky žánru to hraní bude nepoměrně delší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Marian | 28.11.05 v 11:47

Wow, díky za upozornění (upřímně). Je to lehké selháníčko mé i korektora. A já si myslel, že lidé recenze nečtou !!! :-)

Gramatik | 27.11.05 v 13:42

Pohybujíc, pohybujíce je přechodník rodu ženského, mužský rod je "pohybuje", podobně jako "zíraje" apod. Chápu, že chcete svou recenzi nějak ozvláštnit, ale přechodníky naneštěstí neumíte. Hezký den


galerie

Armored Edge Armored Edge Armored Edge Armored Edge Armored Edge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce