recenze

Arecibo Response

Arecibo Response

V čí roli se ocitnete tentokrát? Budete jednoduše obránce města. V roli dvou kanónů a jednoho velkého raketového sila musíte ubránit vaše sídlo před invazí z vesmíru. Nalétávat na vás budou nejen malé bitevníky, ale po čase přiletí jeden velký křižník, který bude systematicky ničit všechno, co přijde jeho bombám pod výbuch. Braňte se zuby nehty!
Je to divné. Postupem času, jak jsem hrál Arecibo Response, měl jsem pořád větší choutky sejmout víc a víc těch potvor, které vraždily nevinné obyvatele mého malého průmyslového městečka. Obyvatel ubývalo a ubývalo a zásoby raket se také zmenšovaly. Nezbývalo nic jiného, než po fiasku zapnout hru znova a pořádně se snažit úplně od začátku.

Nesmíte dopustit, aby dopadalo na vaše město mnoho bomb a už v žádném případě nesmíte dovolit nějakému vetřelci přistát na vaší planetě. Čím méně máte obyvatel, tím pomaleji se vyrábějí rakety. Čím méně máte raket, tím méně bráníte a opět prostupuje více a více nepřátel a zabíjejí pokojné pracovníky. Dostáváte se do začarovaného kruhu a vaše prohra již není daleko.

Musíte to tedy podchytit již ihned po startu a zbytečně neplýtvat raketami. Pokud půjde opravdu do tuhého, použijte pravé tlačítko myši a vypalte pořádnou salvu. Podržením klávesy shift budete střílet také postranními kanóny. Může se to zdát jako málo, ale zde je každá podpora dobrá. Nedejte se! Braňte se a zničte nepřátele!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

VÍTEK | 15.03.08 v 10:02

hovadina a já vám tak vjěřil


galerie

Arecibo Response Arecibo Response

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce