recenze

ARACHNOS

ARACHNOS

Zažijte pořádný adrenalin uprostřed hvězdného vesmíru. Ovládejte bytelné vesmírné plavidlo a zničte každého nepřítele, který se vám postaví do cesty. Zvolte si zbraně a sbírejte speciální bonusy, které vás zbaví všech pronásledovatelů. Obraťte nevůli osudu ve svůj prospěch.
Na své cestě potkáte mnoho překážek, jež se vynasnaží vás vyřadit ze hry. Již na počátku si vyberete ze čtyř zbraní, jež využijete při vesmírných bitvách. Ať se rozhodnete pro kteroukoli, jistě oceníte mnoho speciálních nábojů nasbíraných v průběhu hry.

Přídatných nábojů je opravdu nadbytek, a proto se nemusíte obávat, že byste čelili obrovskému náporu nepřátelských lodí znevýhodněni. Právě naopak, pokud sebou hodíte, získáte jednorázově několikanásobnou razanci na jeden výstřel.

Pokud se vám podaří proplout již notnou vzdálenost, situace začne být o to zajímavější. Často nebudete mít pro samé útočníky jak manévrovat a nezbude vám nic jiného, než si cestu vlastnoručně prostřílet.

Není divu, že při obrovské přesile utrpíte větší či menší poškození, což možná zapříčiní zničení vesmírného korábu. Nevěště hlavu, máte nárok na několik bleskurychlých opravení tak, že můžete okamžitě pokračovat v boji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

janice11

janice11 | 20.12.15 v 07:49

Zase boj.


galerie

ARACHNOS ARACHNOS ARACHNOS