recenze

Aqua Cube

Aqua Cube

Jste příznivci rychle střílejících raketek plachtících si vzduchem? Pak vězte, že tato hra vám kápne do noty. Takřka šílené tempo, které je v této gamesce nastoleno, nesedne každému. Ale bez takového toho zmatku kolem, nepřátel a mnohdy marným pokusům se vyhnout všemu možnému by to ani nebylo ono.
Není vyloučeno, že se během hraní pořádně zapotíte. Nemůžu vám ale ani slíbit, že z ní nepřijdete o rozum.

Na modré obloze je jasno až polojasno. A přece se to tu srážkami jen hemží. Pod sprškou nepřátelských střel jste každou chvíli. Není nutné jim vždy uhnout, ale ten větší počet zásahů se nakonec projeví ztrátou života. A tak se raději snažte všechno kolem vás trefovat. Nebude to moc obtížné, neboť stejně po většinu herního času budete střílet jako smyslu zbavení. Nicméně přesila je značná a dát si nižší obtížnost není žádná slabost :-). Klávesa shift vám odhalí váš skrytý a silnější laser, který má samozřejmě své hranice. Lepší než nic. Přes všechny zjednodušující prvky není hra právě jednoduchá, a tak se budete muset hodně snažit.

Někoho možná uspokojí několikavteřinový let, vypálení pár střel a rozložení na spoustu malých částeček. Pro nás ostatní je však tato hra to pravé ořechové.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

PavelH

PavelH | 03.05.20 v 06:48

Super hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 22.06.17 v 18:10

raketová stříečka


galerie

Aqua Cube Aqua Cube Aqua Cube Aqua Cube