recenze

Antigravitaattori

Antigravitaattori

V autech, na lodích, v ponorkách, v letadlech, pěšky, na koních a všelijakých známých i neznámých zvířatech, na kole, na koloběžce, ano, to jsou všechno prostředky na nichž a nebo také v nichž, lze závodit. Ale co takhle létající talíře se speciálním antigravitačním vylepšením? Že si to chcete zkusit? Tak neváhejte!
Ano, ano. Dnes budeme závodit s létajícími talíři. Nebude to ale vůbec jednoduché. Gravitace je velmi zákeřná věc. A když se k ní ještě přidá vítr, který každou chvíli mění jak směr, tak svou rychlost, bude velmi obtížné ovládat svůj talíř dle svých představ. A co teprve, když se ke všem nepříznivým vlivům přidají ještě 3 talíře na herní obrazovce, a tedy 3 páry rukou u klávesnice. Potom je to teprve pořádná zábava.

Samozřejmě můžete přidržovat ruce svým protihráčům a různými způsoby jim znemožňovat klidné hraní, avšak nejlepší zbraní stále zůstává schopnost, dopravit svůj talíř co nejdříve do cíle. Chce to trošku cviku, naučit se, jak správně natočit své ufo tak, aby bylo co nejrychlejší a aby stále nepadalo na zem. Sem tam se budete také muset potýkat s nenadálými vyvýšeninami terénu, které budou zrovna jak na potvoru ve vaší dráze letu. Jen to zkuste prudce zabrzdit. Trošičku to přeženete a už můžete přijít o tvrdě vydobyté prvenství.

Ve hře Antigravitaattori nikdy nevíte, jak co skončí. A to je na ní to kouzelné. Po chvilce chytnete do rukou ten správný cvik a můžete si zavolat klidně celé osazenstvo vaší rodiny a pěkně jim to nandat. Přeji hodně štěstí, příjemnou zábavu a ať právě ten váš talíř doletí do cíle jako první.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Antigravitaattori Antigravitaattori

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce