recenze

Amy Wars

Amy Wars

Svět plný teroristů číhajících za každý rohem, patníkem či popelnicí. Tato apokalyptická vize autorů dnešní hry je sice trochu přehnaná, ale zato nám dává do rukou vcelku legrační „moorhuhnovitou“ myší střílečku, při které si fanoušci žánru jistě zařádí.
Každý z nás si už v životě minimálně jednou toho svého „Moorhuhna“ zahrál. Myšoidní střílečka na všechno, co se hýbe, není sice věcí novou a příliš žádanou, leč téma je to příjemné pro programátory a upřímně řečeno – tu a tam se v této typologické kupičce her najde nějaká taková, která stojí za to. A je to i ta dnešní?

Na počátku všeho byl porod budoucího vojáka US Army Williama. Pravda, to jsem "zajel" přece jen trochu více do historie této postavy, tedy přeskočím další pasáže jeho života a pokračuji v okamžiku, kdy je již jako zkušený armádní harcovník unesen teroristickým komandem kamsi na neznámé místo. To, že se jedná o teroristické komando, člověk samozřejmě pozná jen podle toho, že jsou všichni oděni do bílého prostěradla, mají na hlavě turban, v ruce kalšnikova a vede je jakýsi Usáma Bin Baden ...nezaměňovat prosím s postarší kapelou Hagen Baden). A fakt, že všichni nepřátelé ( a jsou jich desítky a desítky) vypadají tak nějak jako od jedné matky, v klidu a s grácií přejdeme. Jsme tedy ve fázi, kdy má William na vybranou – buď se smíří s osudem a bude vlečen z místa na místo za předpokladu, že ho stejně kdesi odprásknou jako psa, nebo bude muset začít bojovat, jak se na amerického hrdinu patří. No, a vy asi už tušíte, co si vybral…

Co vás budu napínat, pojďme rovnou k věci! Téma hry je profláklé, grafika je silně „flashovitá“, tedy ani božstvo ani odpad, zvuky standardní a levelů je přítomno 12. Celkový dojem rozporuplný, a pokud si hru nainstalujete a v lepším případě i zahrajete, je vysoká pravděpodobnost, že po její deinstalaci na ni zapomenete, jako kdyby ani nebyla.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Amy Wars Amy Wars Amy Wars Amy Wars Amy Wars